::~ Mamanynalleeya Cooking ~::

By: mama nynalleeya

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 2-Sep-2008 19:20 Email | Share | | Bookmark
Hidangan Berbuka Puasa!!!

Nasi Goreng

Actually ptg td hjn, kat rumah x ada stok nak masak untuk berbuke. So, dpt idea buat nasi goreng yang simple2 je. Tk tahu nak namakan nasi grg ni apa, kite namakan `Nasi Goreng Ramadhan' je lah!! Ok x, blh la sbb persiapan nak menangkap gambar pun dah hampir2 nak berbuke, lg 10 minit, so buat apa yang sempat je la....






Monday, 1-Sep-2008 19:20 Email | Share | | Bookmark

 
 
 
Bihun Sup



Saturday, 30-Aug-2008 08:15 Email | Share | | Bookmark
our breakfast today!!!

 
 
Cheesy Chicken Sandwich


Mango Puding


Wednesday, 20-Aug-2008 11:23 Email | Share | | Bookmark

 
 
 


Sunflower Tart Jam


Wednesday, 20-Aug-2008 11:20 Email | Share | | Bookmark

 
 
 


Cashew Nut Nestum Cookies


[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net