::~ Mamanynalleeya Cooking ~::

By: mama nynalleeya

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  >  >>]    [Archive]
Friday, 7-Nov-2008 02:38 Email | Share | | Bookmark

Tauhu Sumbat, Kari Daging dan Roti Arab


Baru baru ni kakak dari perak datang bermalam di sini so x tahu nak masak ape, pikir punye pikir
teringin plk nk buat tauhu sumbat dgn kuah kacang. Bulan puasa hari tu ada jg org jual tp dgn kuah cili, rasenye makan dgn kuah kcg lbih sedap tp ikut lah masing masing punye selera. Kari daging pun dh lame x buat lps raye so masak je lah, blh jgk buat sarapan petang makan dgn roti arab. Sesekali makn mmg sedap...







Thursday, 30-Oct-2008 01:20 Email | Share | | Bookmark

Kue Semperit

Kue semperit ni antara tempahan selepas raye, tempahan kue2 yang lain seperti yang yang ada. Biasanye kue semperit ni x masuk dalam paper cup tp saje2 nk kan npk lebih cantik n perubahan, jadi ini la hasilnye...



Tuesday, 28-Oct-2008 15:35 Email | Share | | Bookmark

Ketam Bercili

Masakan ni dah lama buat cuma x masuk kan dalam f.p je, busy x habis lagi. Ujung ujung raye ni pun tempahan biskut raye masih ada, so dh settle semua br lah masakan ketam bercili resepi sendiri ni dapat dimasukkan...Ingat ingat sebulan jg gambar ni tersimpan dalam laptop, he he he. .



Monday, 20-Oct-2008 01:59 Email | Share | | Bookmark

terima kasih diucapkan kepada rakan-rakan yang telah membuat tempahan kuih raya kepada saya sepanjang bulan puasa,semoga sokongan yang diberikan memberi dorongan kepada saya untuk meneruskan minat saya ini.




antara tempahan yang telah siap


Sunday, 19-Oct-2008 16:26 Email | Share | | Bookmark
before & after...

nestum crunchy
makmur marble
pinky swirl & stripe
View all 6 photos...
tempahan2 kuih raya




[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net