::~ Mamanynalleeya Cooking ~::

By: mama nynalleeya

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  >  >>]    [Archive]
Monday, 15-Dec-2008 14:53 Email | Share | | Bookmark

Sayur Campur & Nasi Goreng





Thursday, 11-Dec-2008 01:10 Email | Share | | Bookmark

Ikan oh ikan..

Cuti cuti sekolah ni biasanye rumah siapa yang dok di KL jd sasaran. Kebetulan pulak adik yg duduk
dekat Abu Dhabi balik bercuti so rumah ni jadi pilihan, ramai adik beradik berkumpul sekali. Mcm2 resepi yg dimasak tp disebabkan terlalu sibuk x sempat nk klik2 gambar masakan cuma yang sempat ikan masak sweet sour, itu pun dari 3 ekor yang sempat hanye seekor je.. yang lain dh kene rembat..




Sunday, 16-Nov-2008 12:56 Email | Share | | Bookmark

Daging Masak Kicap Bersama Kentang Goreng

Kebetulan hari tu beli masak kicap daging dkt kedai, terase pulak mcm sedap. Bila balik teringin pulak nak masak n mencubenye. Biasanye masak daging ni bubuh kentang goreng hiris bulat2 je tp kali ni sj potong memanjang n besar2 sedikit ikut cara yang dekat kedai tu. Resepi sendiri, bahan2 byk yang tambah sendiri supaya nampak lebih menarik n more colourfull...



Tuesday, 11-Nov-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark

Funky Cuttie Donuts @ Dunkin Donuts

Masa window shopping kat Mid Valley ternampak mini donuts kat kedai Dunkin Donuts, tertarik plk dgn mini donuts kat situ so sj beli sekotak untuk makan, ambik gbr n masuk kan dlm f.p. Bila2 ada masa boleh la cube membuatnye plk, bdk2 mesti suke...




Sunday, 9-Nov-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark

Nasi Lemak Mamanynalleeya

Pagi ahad semalam terasa nk masak nasi lemak, memandangkan cuti sabtu n ahad selalu breakfast kat luar n order makanan yang same, ns lemak, roti canai or roti bakar so kali ni rasenye rajin pulak nak masak sendiri boleh jg simpan untuk lunch sekali. Sesekali makan sedap juge..




[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net