::~ Mamanynalleeya Cooking ~::

By: mama nynalleeya

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 23-Dec-2008 23:00 Email | Share | | Bookmark

Mamanynalleeya Cookies!!!!!



untuk nana, iman n irfan!!


Tuesday, 23-Dec-2008 22:00 Email | Share | | Bookmark

Chocolate Pistachio Cookies




Biskut2 ni dibuat atas permintaan adik yang duduk di Abu Dhabi, kebetulan dia balik bercuti sekali dengan menyambut hari raya haji selama 3minggu, sempat lah buat 4jenis biskut untuk dia bawa balik ke sana. Biskut2 yg dibuat samperit (favourite family), chocolate pistachio, chocolate hazelnut sparkle n tat jem. Tuan yg buat biskut x sampai ke Abu Dhabi lagi tp biskut yang di buat dah 2x sampai dulu, kira ok la tu... Insyaallah ada rezeki memang nk menyusul kemudian...


Tuesday, 23-Dec-2008 20:00 Email | Share | | Bookmark

Chocolate Hazelnut Sparkles




Untuk Iman n Irfan... yummy yummy!!


Tuesday, 23-Dec-2008 13:37 Email | Share | | Bookmark

Sambal Tumis Udang




Sambal Tumis Udang ni salah satu masakan masa rumah ni di kunjungi adik beradik. Sebenarnye sambal ni banyak tp dah kene cukai untuk makan tengahari, yang sempat klik hanye beberape ekor je. Jadi lah untuk kenangan masuk dalam f.p..


Monday, 15-Dec-2008 15:38 Email | Share | | Bookmark

rakan sekelas ms di ting 3
2bradik yg sporting habis..
masih x habis bercerite..
View all 26 photos...
Reunion 2008 of TMGS


9hb Dis baru baru ni, bekas murid TMGS 1982 adakan reunion setelah 26thn meninggalkan alam persekolahan. Pada mulanye di jangkakan seramai 30 orang yang akan datang tp last minute hanya 11 orang sahaja yang dapat datang, yang lain mungkin ada hal yang x dapat dielakkan. Wp tak ramai yg datang tp reunion berjalan seperti biasa, kemeriahan berjumpa kawan2 tetap dirasakan tambahan
kini semua telah pun mempunyai kerjaya dan keluarga masing masing. Moga reunion yang diadakan akan merapatkan lagi silaturrahim antara kami semua dan berharap akan berjumpa lagi di reunion akan datang.. Kepada organiser nor n zaiton terima kasih byk2 kerana bertungkus lumus menjayakan reunion ini..


antara yang datang...


[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net